Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη

ΝΙΚΑΙΑ1Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στις γειτονιές της πόλης φέρνει ο εορταστικός στολισμός στις πλατείες και στους δρόμους του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη που πραγματοποιείται από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο εκτεταμένος στολισμός και φωτισμός γίνεται στις πλατείες της Νίκαιας, όπως Δ. Κουμπάκη, Κρήνης, Δαβάκη και Ελ. Βενιζέλου, και στον Ρέντη στην κεντρική πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Ελ. Βενιζέλου προκειμένου το εορταστικό πνεύμα να φτάσει σε κάθε σημείο της πόλης.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στη Νίκαια, η οποία λόγω εργασιών μετρό παρέμεινε κλειστή, με ενίσχυση φωτισμού και με την τοποθέτηση νέων στολιδιών.

Αυτό το χρονικό διάστημα εξακολουθούν να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα προκειμένου για τη μείωση διασποράς της πανδημίας στην κοινότητα, καθώς και αναμονή του ανοίγματος κάποιων δραστηριοτήτων της κοινωνίας.

Γνωρίζοντας ότι οι εορταστικές ημέρες καθώς και ο σχετικός στολισμός δίνει θετικά κίνητρα περιμένουμε όσους πολίτες επιθυμούν να στολίσουν και να φωτίσουν οι ίδιοι τα σπίτια τους κρατώντας με αυτό τον τρόπο ενεργή τη διάθεση για προσφορά και αγάπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *