Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή λόγω έργων κατασκευής πεζογέφυρας

φάληροΛόγω των εν εξελίξει έργων της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Αφροδίτης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

α) Ο σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε δυο (2) της Λ. Ποσειδώνος και 30μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Κρόνου μέχρι τη συμβολή με την οδό Ναϊάδων, με κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά).

β) Ο καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της από 200μ. έως 100μ. πριν την έναρξη του σταδιακού περιορισμού των λωρίδων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γλυφάδα προς Αθήνα – Πειραιά.

γ) Ο καθορισμός του ανώτατου ορίου στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν την έναρξη του σταδιακού περιορισμού των λωρίδων κυκλοφορίας έως τη συμβολή με την οδό Ναϊάδων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γλυφάδα προς Αθήνα- Πειραιά.

δ) Η υποχρεωτική πορεία αριστερά προς τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος των οχημάτων που κινούνται στην οδό Κρόνου, με κατεύθυνση προς τη Λ. Ποσειδώνος.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν έως τις 26/2/2021 και πάντα φυσικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών στο σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *