Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Εγκαίνια «Ποσειδωνίων 2022» Σημασιολογικά παρών ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης

ΕΓΚΑΙΝΙΑ1 O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια των Ποσειδωνίων 2022, της μεγαλύτερης διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης που άνοιξε τις πύλες στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει συμβολικά στη μεγάλη αυτή γιορτή της ναυτιλίας με περίπτερο, από το οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τομείς της γαλάζιας ανάπτυξης, της γαλάζιας επιΕΓΚΑΙΝΙΑ2χειρηματικότητας, να προμηθευτούν τον τουριστικό οδηγό της πόλης «Destination Piraeus» και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Πειραιά.

Στο περίπτερο προβάλλονται επίσης, τα προγράμματα του Δήμου Πειραιά τα οποία σχετίζονται με τη Βιωσιμότητα, την Καινοτομία, τον Τουρισμό και την Εξωστρέφεια της πόλης. Στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης παρέστη και η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Σημειώνεται πως, το περίπτερο του Δήμου Πειραιά βρίσκεται στο Hall 3, Section 100 στον αριθμό 3.170.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Τα Ποσειδώνια, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως επανήλθε δυναμικά μετά από 4 χρόνια. Ο Δήμος Πειραιά, η φυσική έδρα της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία πρωταγωνιστεί στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το σημαντικό γεγονός και για τον λόγο αυτόν συμμετέχουμε συμβολικά με περίπτερο στην έκθεση. Είμαστε η πόλη της ναυτοσύνης, η ελληνική ναυτιλία και ο τουρισμός είναι πυλώνες για την εθνική οικονομία, είναι τομείς συνυφασμένοι με την πόλη μας. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θα επιδιώκουμε να κάνουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε σε σχέση με την γαλάζια οικονομία. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *