Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Εξοπλίζεται – Ενισχύεται – Εκσυγχρονίζεται η καθαριότητα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ3Με νέο καινοτόμο εξοπλισμό ενισχύεται ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά,  στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του νευραλγικού αυτού τομέα.

Ο Δήμος Πειραιά, προμηθεύτηκε τρείς νέες μικρές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή, οι οποίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, καθώς είναι εύκολες στη διαχείριση, με μηδενικούς ρύπους, αθόρυβη λειτουργία, και με δυνατότητα κίνησης στα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ανέφερε, ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση του στόλου και της υλικοτεχνικής υποδομής της υπηρεσίας Καθαριότητας, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Τα νέα σάρωθρα, τα οποία χρησιμοποιούν ήδη οι οδοκαθαριστές σε δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια και άλλους κοινόχρηστους χώρους, είναι εξαιρετικά αποδοτικά, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Η ηλεκτρική, αυτοκινούμενη σκούπα έχει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, ταχύτητα έως 6χλμ/ώρα. Η χρήση τους βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων γίνεται ασφαλέστερος, ευκολότερος, ταχύτερος και  αποτελεσματικότερος, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τον οδοκαθαρισμό. Δεν έχει αλλάξει μόνο ο τρόπος που καθαρίζουμε την πόλη, έχει αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί η υπηρεσία μας»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *