Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων της ΠΕΨΑΕΕ

ΚΕΝΤΡΟ2Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη, στον Πειραιά (Δραγατσανίου 74).

Η Μονάδα έχει βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εργαζομένων, οι οποίες εστιάζουν στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και ευεξίας, στη συμβουλευτική απασχόλησης, στην ψυχολογική υποστήριξη και στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας υπό τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στην εργασία.

Τα εγκαίνια του νέου Κέντρου πραγματοποίησε η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, κα Ζωή Ράπτη.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων είναι μια πολύ σημαντική κοινωνική δομή, η οποία σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία και τις τοπικές αρχές, έχει πολλά να προσφέρει. Η ψυχολογική υποστήριξη, η κατάρτιση, η κοινωνική ένταξη είναι θέματα που αφορούν τον σύγχρονο Έλληνα και όχι μόνο τον εργαζόμενο. Το κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες όχι μόνο σε εργαζόμενους του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε εργοδότες και ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Ως Δήμος Πειραιά θα έχουμε άμεση συνεργασία με το κέντρο, προκειμένου να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία και θα ήθελα να συγχαρώ την αρμόδια υφυπουργό και τον πρόεδρο του κέντρου».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρύδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *