Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Καθαρισμός και Εξωραϊσμός Πλατείας Θερμοπυλών και Ολύνθου

ΟΛΥΝΘΟΥ2Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου οι κοινόχρηστοι χώροι να είναι καθαροί και περιποιημένοι.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν με συντονισμένες ενέργειες στον εξωραϊσμό της πλατείας Θερμοπυλών και Ολύνθου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου καθάρισαν όλους τους χώρους, αποκατέστησαν τις φθορές, αφαίρεσαν γκράφιτι, έβαψαν την πλΟΛΥΝΘΟΥ3ατεία, τοποθέτησαν νέα παγκάκια και καλαθάκια απορριμμάτων.

Στόχος της παρέμβασης αυτής είναι η αναβάθμιση της εικόνας και της λειτουργικότητας της πλατείας, στην οποία υπάρχει και παιδική χαρά για τα παιδιά της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  τόνισε:

«Τα συνεργεία του Δήμου μας βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην πλατεία Θερμοπυλών και Ολύνθου, όπου προχώρησαν σε μια συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού. Κάθε περιοχή, κάθε γειτονιά έχει διαφορετικές ανάγκες και στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε και προγραμματίζουμε παρόμοιες επιχειρήσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Δυστυχώς και σε αυτή την πλατεία υπήρξαν βανδαλισμοί και καταστροφές. Πρόκειται για ένα λυπηρό φαινόμενο στο οποίο πρέπει να μπει οριστικό τέλος έτσι ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι παρεμβάσεις του Δήμου».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, ανέφερε:

«Συνεχίζουμε τις εργασίες για τη βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη με την ίδια όρεξη και την ίδια επιμονή. Παρατηρούμε δυστυχώς ένα φαινόμενο βανδαλισμών και καταστροφών στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στον οποίο απαντάμε με τις δικές μας παρεμβάσεις, αλλά θα θέλαμε και τη βοήθεια των πολιτών σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *