Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά .Καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών στο Βεάκειο Θέατρο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ3Με παιδικά χαμόγελα «πλημμύρισε» το Βεάκειο Θέατρο στην καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά με τον τίτλο: «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΛΑΔΑ». Τα παιδιά με μοναδικό και ξεχωριστό  τρόπο, έδωσαν τη δική τους παράσταση, με χορό και τραγούδι, «σκορπίζοντας» χαρά, ενθουσιασμό, αλλά και συγκίνηση σε γονείς, παιδαγωγούς και παρευρισκόμενους.

Τη γιορτή άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με γνωστές μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μετά από απουσία δύο χρόνων, λόγω πανδημίας, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών βρέθηκαν πάλι στο Βεάκειο Θέατρο σε μία παράσταση, που έχει καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο, όπου τα ίδια τα παιδιά δημιουργούν και διασκεδάζουν.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ4Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί προσφέρουν σημαντικό παιδαγωγικό έργο. Τα παιδιά εξοπλίζονται στη ζωή με τα πρώτα εφόδια, διαπλάθονται ως χαρακτήρες  και κοινωνικοποιούνται. Oφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διεύθυνση και στο προσωπικό του δήμου, καθώς και στις προϊσταμένες, όπως και στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της, υπογράμμισε:

«Σας καλωσορίζω στη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά. Η παρουσία όλων σας μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει μεγάλη χαρά. Στη σκηνή του Θεάτρου, που θα ανέβουν  τα παιδιά θα χαρούν, θα χορέψουν και θα μας τραγουδήσουν «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΛΑΔΑ». Θα ήθελα να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στο μέτρο του δυνατού, λόγω της πανδημίας, προγραμματίσαμε δράσεις, εκδηλώσεις και παραστάσεις μέσω διαδικτύου, αλλά και δια ζώσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».

Στη γιορτή παρευρέθηκαν: Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μελάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αράπης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τάσος Μαρκαριάν, Αντώνης Μοραντζής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου κ. Ηλίας Σαλπέας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Χρήστος Μακρής και ο Σύμβουλος Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *