Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

κοινότητα 2Στο κατάμεστο από κόσμο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η εκδήλωση της κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η Β΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες με τη λειτουργία  δύο σταθμών του μετρό, σημειώνοντας ότι ο κεντρικός σταθμός στο Δημοτικό Θέατρο αποτελεί ένα μικρό μουσείο για την πόλη μας, με τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του μετρό. Στη συνέχεια σημείωσε: «Στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκονται το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο Πύργος ο οποίος ανακατασκευάζεται, το εμπορικό κέντρο, το κοινότητα 4Βεάκειο Θέατρο, αναδεικνύοντας τη σημασία της. Πέρα από όλα όσα έχουμε κάνει, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν θετικό πρόσημο, αυτή τη χρονιά θα ρίξουμε «βάρος» σε ασφαλτοστρώσεις και ανακατασκευές πεζοδρομίων. Θα ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων».

Ο Δήμαρχος Πειραιά συνεχάρη τον Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο για την καλή δουλειά που γίνεται στην Κοινότητα, καθώς επίσης και τους Κοινοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, σημειώνοντας ότι «παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες, εργαζόμαστε για το καλό του Πειραιά και το πετυχαίνουμε. Η πόλη μας προοδεύει ημέρα με την ημέρα».

Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόνισε: «Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια  για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών μας, της Δημοτικής μας Κοινότητας και της πόλης του Πειραιά που συνεχώς αλλάζει. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, δεν σταματάμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Άννα Ζαντίδου.

Τους παρευρισκόμενους στην κοπή της πίτας ψυχαγώγησαν η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκαν: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, οι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Οι Αντιδήμαρχοι: κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Δημήτρης Αράπης, Παναγιώτης Ρέππας, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Κυριακή Μπουρδάκου. Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, Χαρουτιούν Μαρκαριάν, Γιώργος Βίτσας, οι κ.κ. Πρόεδροι: του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκης, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου, Χρήστος Μακρής αντίστοιχα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μιχάλης Αγρανιώτης, Αλέξανδρος Κοττέας, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *