Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Νέα μεγάλη δωρεά στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

ΚΟΔΕΠΗ εταιρία NAVARINO στηρίζει με δωρεές, άνεργες και άπορες γυναίκες καθώς και το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση επιμόρφωσης γυναικών με την υποστήριξη της εταιρίας Ναβαρίνο.

Η εταιρεία «Navarino – Μονοπρόσωπη Α.Ε.» προχώρησε σε μία ακόμη γενναιόδωρη προσφορά, παρέχοντας σε ωφελούμενες άνεργες και άπορες μητέρες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. ηλικίας 30 έως 55 ετών, 20 tablets & 20 διατακτικές σούπερ μάρκετ, με σκοπό να υποστηριχθεί η εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνολογίες και να καταφέρουν να ενταχθούν ξανά στην αγορά εργασίας.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία Navarino προχώρησε σε μια ακόμη δωρεά για την κάλυψη καθημερινών αναγκών του του εκπαιδευτικού έργου του κοινωνικού φροντιστηρίου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η δωρεά αφορούσε σε 1 εκτυπωτή, 1 tv box και 1 θήκη tablet με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, για χρήση από τους εθελοντές καθηγητές.

Η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Σούλα Λεωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε:

«Θερμά ευχαριστούμε την εταιρία Navarino για τη νέα της μεγάλη δωρεά προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Πραγματικά είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον και η έμπρακτη και ανυστερόβουλη στήριξη της εταιρίας Navarino προς τους ωφελούμενους των προγραμμάτων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *