Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά. ΠΑΕ Ολυμπιακός & «Συνένωσις» Στηρίζουν οικονομικά αδύναμες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

ΚΟΔΕΠ1Κάθε μήνα ΠΑΕ Ολυμπιακός και Συνένωσις παρέχουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής σε 300 οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Πειραιά 

Το συστηματικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που συντελείται στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, έχει πλέον καταγραφεί ανεξίτηλα στη συνείδηση των Πειραιωτών.

Η εμβέλεια αυτού του σημαντικού έργου έχει σημειώσει κατακόρυφη αύξηση τα τελευταία χρόνια και ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό, είναι η έμπρακτη και διαχρονική στήριξη σημαντικών επιχειρηματιών, φορέων, ενώσεων και οργανισμών.

Με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Ένωση Εφοπλιστών, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του μεγάλου λιμανιού υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά επισιτιστικά προγράμματα της χώρας.

Παράλληλα, μέσα από κοινωνικές δράσεις και χορηγίες εξακολουθούν να παρέχονται είδη πρώτης ανάγκης σε καταγεγραμμένους άπορους δημότες ή κατοίκους του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σε σχετική του δήλωση κατά την παραλαβή της δωρεάς:

«Καθώς εισερχόμαστε στον μήνα των Χριστουγέννων και προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της νέας χρονιάς, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που χάρη στην προσφορά του Πρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» των Ελλήνων Εφοπλιστών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ξανά ως ΚΟ.Δ.Ε.Π., όλα τα αναγκαία αγαθά, σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά, ώστε να βιώσουν όπως αρμόζει και φέτος το κλίμα των εορτών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *