Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΕΛΩΝ

Δήμος ΠειραιάΜε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρατείνεται και ορίζεται η 11η Δεκεμβρίου 2020, ως ημερομηνία καταβολής της τελευταίας δόσης του ετήσιου τέλους των αδειών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2020.

Επίσης, στην ίδια απόφαση ορίζεται η 4η Δεκεμβρίου 2020 ως προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτημάτων απαλλαγής αναλογούντων τελών, λόγω της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού της περιόδου 13-03-2020 έως 25-05-2020.

Τα σχετικά αιτήματα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά www.piraeus.gov.gr επιλέγοντας: «Είμαι Δημότης-Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ηλεκτρονικές Αιτήσεις» και στη συνέχεια θα ακολουθούνται οι αναλυτικές οδηγίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Τέλος, διευκρινιστικά ερωτήματα, καθώς και τεχνικά προβλήματα, που τυχόν ανακύψουν, θα υποβάλλονται άμεσα στο e-mail του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Προσόδων και Εμπορίου, esodon@piraeus.gov.gr ή στα τηλέφωνα 2132022201-2-3, έως Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *