Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Συνάντηση Δημάρχου Γιάννη Μώραλη με νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλία Κλάππα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΤον νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Ηλία Κλάππα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. 

Ο κ. Μώραλης ευχήθηκε στον κ. Κλάππα καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και μια επιτυχή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά, ο Μώραλης, δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας, τον νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  Ηλία Κλάππα. Είχαμε μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο. Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχαριστώ θερμά τον τέως Πρόεδρο Γιώργο Σταματογιάννη για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευελπιστώ σε μια ακόμα πιο στενή συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου σε μια σειρά ζητημάτων, με επίκεντρο ασφαλώς το θέμα της δημιουργίας του νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Πειραιά. Η πόλη μας μπορεί να αποκομίσει πολλά οφέλη από τη συνεργασία του Δήμου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, όντας κοντά με έναν από τους ιστορικότερους και πλέον δραστήριους Συλλόγους της πόλης».

Ο κ. Ηλίας Κλάππας, επεσήμανε:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά έχει διαχρονικά πολύ καλή σχέση με τον Δήμο Πειραιά για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να ανταποκριθώ στην ευγενική πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη και να συζητήσουμε για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Το κτηριακό πρόβλημα των Δικαστηρίων Πειραιά είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει και αφορά όλη την πόλη. Ο Δικηγορικός Σύλλογος θα συνδράμει με κάθε τρόπο σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *