Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Τράπεζα Αίματος από την ΚΟΔΕΠ

ΚΟΔΕΠΗ Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά επεκτείνει τα όρια κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς της, με τη δημιουργία μιας «ανοιχτής» τράπεζας αίματος για όλους!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, το σκοπό λειτουργίας της, δεδομένης της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας των τελευταίων ετών, καλούμαστε όλες και όλοι να στηρίξουμε τη νεοσύστατη τράπεζα αίματος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., κάνοντας μια κατάθεση ζωής.

Η νέα γραμμή βοήθειας της ΚΟ.Δ.Ε.Π. έχει ως τελικό αποδέκτη τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, τον μοναχικό, τον ανήμπορο, τον κοινωνικά ευάλωτο.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε με αφορμή την ίδρυση Τράπεζας Αίματος:

«Σήμερα η οικογένεια της ΚΟ.Δ.Ε.Π. γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο χρήσιμη, ακόμα πιο αποτελεσματική.

Με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο έχουμε ιδρύσει την Τράπεζα Αίματος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα γράψει χρυσές σελίδες στο χρηματιστήριο της αγάπης, της ανθρωπιάς και της προσφοράς.

Σας καλώ να δώσετε λίγο από το αίμα σας στην Τράπεζα Αίματος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και να χαρίσετε με αυτόν τον τρόπο ζωή σε ένα συνάνθρωπό σας που το έχει πραγματικά ανάγκη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *