Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΟΠΑΝΟ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας, διοργανώνει μια σειρά ψηφιακών χριστουγεννιάτικων δράσεων, μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Από το ολοκαίνουριο YouTube κανάλι με κατηγορίες Ο.Π.Α.Ν. Sports, Ο.Π.Α.Ν. Culture, Ο.Π.Α.Ν. generation, Ο.Π.Α.Ν. News, θα προσφέρει πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα βίντεο για όλες τις ηλικίες.

Με μια εντυπωσιακή βόλτα στον στολισμένο Πειραιά από ψηλά, ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.

Με βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, εορταστικές μελωδίες σε συνεργασία με το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Για πρώτη φορά θα στολιστεί υποβρύχια η δημοτική πισίνα στα Βοτσαλάκια, μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη δράση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Επίσης, θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται αυτές τις γιορτές από τον Ο.Π.Α.Ν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *