Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Περάματος.Νέος εξοπλισμός σε καθαριότητα και πράσινο

πέραμαΣτην προμήθεια ενός τελευταίας τεχνολογίας φορτηγού με γερανό και αρπάγη προχώρησε ο Δήμος Περάματος, με σκοπό να βοηθήσει σημαντικά στην πρακτική αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας, κυρίως στον τομέα της Καθαριότητας και του Πρασίνου.

Το υψηλών προδιαγραφών φορτηγό που διαθέτει γερανό και αρπάγη, που λειτουργούν ακόμη και με τηλεχειρισμό, μπορεί να συλλέξει 7,5 τόνους ογκωδών κλαδεμάτων, αλλά και πάσης φύσεως στερεών απορριμμάτων, δίνοντας έτσι στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες.

Επίσης, το νέο φορτηγό παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους χειριστές του, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και αισθητήρες, που μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα πρόκλησης οποιουδήποτε ατυχήματος.

Η προμήθεια του εν λόγω φορτηγού καλύφθηκε με ιδίους πόρους από τον Δήμο Περάματος και εντάσσεται στον συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του στόλου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ο οποίος μετά την απαξίωση πολλών ετών, αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς και αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Περάματος.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν ο Δήμος Περάματος παρέλαβε ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο και σε συνδυασμό με το νέο φορτηγό εμπλουτίζεται ο εξοπλισμός καθαριότητας της πόλης – όπως εξάλλου είχε ρητά δεσμευθεί, η Δημοτική Αρχή, ώστε το Πέραμα να αποκτήσει την εικόνα που του αξίζει, ενώ αναμένονται και άλλες παραδόσεις.

Κατά την παραλαβή του οχήματος το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Περάματος Γ. Λαγουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Λαγουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Μικροέργων Ανδρέας Κουλαλόγλου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Στάθης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Απόστολος Μουστάκης, αλλά και οι εργαζόμενοι καθαριότητας, οι οποία ενημερώθηκαν διεξοδικά για τον χειρισμό και τις δυνατότητές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *