Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πόρου.Ηλεκτρονική συμμετοχή στην WORLD TRAVEL MARKET

ΠΟΡΟΣΟ Δήμος Πόρου συμμετείχε και φέτος, ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET – VIRTUAL, η οποία διεξήχθη από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2020.

H World Travel Market αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως στον τομέα του τουρισμού, η οποία για πρώτη φορά φέτος και ακολουθώντας τις οδηγίες αντιμετώπισης του κορωνοϊού Covid-19, διεξήχθη ηλεκτρονικά και χωρίς να απαιτεί φυσική παρουσία.

Σε αυτό το Virtual Event το νησί μας προώθησε, μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας https://visitporos.com, του επίσημου video τουριστικής προβολής κ.λπ. και έγιναν επαγγελματικές συναντήσεις σε προκαθορισμένα ραντεβού με επαγγελματίες του τουρισμού (tour operators, travel agencies, travel media κ.λπ.) με σκοπό την τουριστική προώθηση του νησιού για το 2021.

Η WTM – VIRTUAL είναι η δεύτερη διαδικτυακή έκθεση που συμμετείχε ο Δήμος Πόρου με πρώτη την SATTE GEN X μέσω της fed HATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων) και πάλι ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής.

Για άλλη μια φορά, τον Δήμο μας εκπροσώπησε στην Έκθεση το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσος Φιακάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *