Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πόρου.Ορισμός νέου Αντιδημάρχου

ΠΟΡΟΣΜε Απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και καθηγητής φυσικής αγωγής Β/θμιας εκπαίδευσης, Χρήστος Λίτσας, ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Πόρου, με αρμοδιότητες τους τομείς Καθαριότητας και Πρασίνου. Ο κ. Λίτσας δεν θα λαμβάνει αντιμισθία, ενώ διατηρεί επίσης τις αρμοδιότητες του Τομέα Παιδείας του Δήμου, για τις οποίες είναι υπεύθυνος από τον Οκτώβριο του 2019, ως εντεταλμένος σύμβουλος. Με την ίδια Απόφαση Δημάρχου, η ευθύνη εποπτείας των υπόλοιπων τομέων που υπάγονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ανατίθεται στον Αντιδήμαρχο Τάσο Παπαχρήστου, ενώ η Αντιδήμαρχος Χριστίνα Ροή ορίζεται στο εξής ως Αντιδήμαρχος με αντιμισθία.

Οι παραπάνω αλλαγές αποφασίστηκαν σε συνέχεια της δήλωσης του έως σήμερα Αντιδημάρχου Γιώργου Κουτουζή, αρμόδιου τομέων ύδρευσης-αποχέτευσης, προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της πλειοψηφίας ότι επιθυμεί να παραιτηθεί από την θέση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *