Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν είναι ανίκητος ο COVID-19.Η Επιστήμη κάνει θαύματα

καρβουνάςΝα ευχαριστήσουμε όλους όσοι με την αγάπη τους προσευχήθηκαν για την ίαση του Αρχισυντάκτη της ΦΩΝΗΣ Γιάννη Κανατσέλη, στην περιπέτεια της υγείας του με τον ιό της πανδημίας covid-19.

Βέβαια πρώτα πρώτα τον διακεκριμένο Πειραιώτη Πνευμονολόγο κ. Νίκο Καρβουνά, με τις οδηγίες και την διαρκή παρακολούθηση, εισήχθη έγκαιρα στο Νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, όπου ο φονικός ιός δέχθηκε τα πραγεννηματάγματικά πυρά της επιστήμης και των γιατρών εναντίον του και τελικά επήλθε η ίαση.

Είναι συγκινητική η ευλάβεια με την οποία ασκεί τα καθήκοντά του ως ιατρός ο Νίκος Καρβουνάς, όλο το 24ώρο κοντά μας, κάθε στιγμή δίπλα μας. Θερμές ευχαριστίες.

Ευχαριστούμε τα Νοσοκομεία μας, που λειτουργούν με δυνάμεις υπεράνθρωπες, που δεν υπάρχουν ονόματα γιατρών ή νοσηλευτών, και όλοι δρουν ως μία δυναμική μονάδα κρούσησωτηρίας, από τον γιατρό, τον νοσηλευτή, την καθαρίστρια, το τελευταίο άτομο του νοσοκομείου.

Ικανότατοι Ιατροί, Καθαριότητα, περιποίηση, φάρμακα, σύγχρονοι θάλαμοι, 24η συνεχή παρακολούθηση, δίνουν στην επιστήμη την δυνατότητα να κτυπά τον ιό και να θεραπεύει.

Ευχαριστούμε και πάλι την Επιστήμη, τους Φίλους αλλά και τον Θεό που πάντα είναι δίπλα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *