Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ..Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα

Δήμος Αγίας βαρβάραςΟ καρκίνος του πνεύμονα, παραμένει ο πρώτος σε αριθμό θανάτων παγκοσμίως και αυτό διότι συνήθως διαγιγνώσκεται σε προχωρημένο στάδιο αφού πολλές φορές δεν παρουσιάζει συμπτώματα στα αρχικά στάδια της νόσου.

 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, σε συνεργασία με το Ελληνικό  Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδας (ΕΝΘΕ), συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αξία της πρώιμης διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα με τον διακριτικό τίτλο “ΜΕΛΙΤΗ”.

Στο πλάισιο αυτό διοργανώνεται ενημερωτική διάλεξη με ομιλήτρια την κα Αικατερίνη Γιανναδάκη, MD, MSc, PhD Ιατρό, Πνευμονολόγο με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για ένα νόσημα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Θα συντονίσει ο Αντιδήμαρχος του δήμου μας κ. Χρήστος Βασιλείου, Ιατρός, Πνευμονολόγος.

 

Η ενημερωτική διάλεξη, σχετικά με την πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11 το πρωί, στο χώρο του Α’ Κ.Α.Π.Η., στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας στο τηλέφωνο: 210 5690436, ώρες 9.00 – 15.00.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *