Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ.«ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» Οι «Μάγοι με τα δώρα»… στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

ΧΩΡΙΟ2Σύμπραξη με σκοπό την… Αγάπη δημιούργησαν ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και ο Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα και βασικές ανάγκες των 45 παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη προσφέρει παιχνίδια ψυχαγωγίας και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ενώ με έκκληση που απηύθυνε, κινητοποίησε τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, ο οποίος και θα καλύψει με 140 κιλά νωπό κρέας, τις ανάγκες διατροφής των παιδιών για ένα μήνα.

Ο Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μέσω της δραστηριοποίησης των εθελοντών και φίλων του, συγκέντρωσε χρήματα και θα καλύψει ανάγκες ένδυσης και υπόδησης για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Η παράδοση δώρων και ειδών έγινε την Πέμπτη στις 17 Δεκεμβρίου από την Αντιδήμαρχο Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δέσποινα Σωτηροπούλου και τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Συλλόγου «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» Ερωτόκριτο Κυμιωνή. Μαζί τους ήταν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Μανίκας και η Αntonella που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα παιδιά. Τους «Μάγους της Αγάπης» υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης  Μενέλαος Τσαούσης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν θα σταματήσουμε να γινόμαστε αρωγοί σε ιδρύματα που μας χρειάζονται. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει χρέος να παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να πολλαπλασιάζει τα χαμόγελα στα χείλη των παιδιών. Πρωτοβουλίες όπως αυτή του Ερωτόκριτου Κυμιωνή και του Συλλόγου «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

Στο πλαίσιο της ομπρέλας δράσεών του “ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ!” στην οποία εντάσσεται και η κάλυψη αναγκών μαζί με το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ, ο Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στοχεύει να υποστηρίξει το έργο ακόμη περισσότερων φορέων και οργανισμών που σχετίζονται με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *