Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση ΑΡΔΗΝ Πειραιά.Για την επανάσταση του 21

ΑΡΔΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣΤρίτη 9 Μαρτίου 2021 στις 19.30, το Άρδην Πειραιά διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «1821, ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Το ΑΡΔΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, με μια σειρά εκδηλώσεων, θα επιχειρήσει να αποδομήσει τους επίδοξους αποδομητές και να αναδείξει τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν ότι το 1821 ήταν μια γνήσια και οργανωμένη εθνική προσπάθεια του λαού για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού.

Τη σειρά των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει ο Δρ Ιστορίας Τάσος Χατζηαναστασίου, συγγραφέας (με τη Μαρία Κασιμάτη) του βιβλίου “Πολεμώντας το ’21, οι σημαντικότερες συγκρούσεις του αγώνα της Ανεξαρτησίας στη στεριά και τη θάλασσα μέσα από τις πηγές“.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι του Άρδην Πειραιά στο Facebook και στο YouTube, επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCB7hIf9V8z1zN5Y2gtqtT5Q/live

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *