Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

Χωρίς κατηγορία

Εθνικός Αερολιμένα Αθηνών.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΗ EGYPTAIR. O εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance,  γιορτάζει το φετινό Μάιο τα 90α της γενέθλια. Από την ίδρυσή της το 1932 και κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και η 7η στον κόσμο που εντάχθηκε στην IATA, έχει αποδειχθεί ότι είναι προτιμώμενος αερομεταφορέας για εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο.

Η EGYPTAIR έχει ως κόμβο τον τερματικό σταθμό 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Καΐρου και τον νέο τερματικό σταθμό 2, εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και business class lounges. Η αεροπορική εταιρεία συνδέει τους πελάτες της με περισσότερους από 70 προορισμούς παγκοσμίως χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς και, επιπλέον, με περισσότερους από 50 προορισμούς μέσω συμφωνιών χρήσης κοινών κωδικών. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία συνδέει τους πελάτες της με τους κορυφαίους προορισμούς αναψυχής της Αιγύπτου, μεταξύ των οποίων το Sharm El-Sheikh, τη Hurghada, το Luxor, το Aswan και το Marsa Alam.

Στο πλαίσιο του σχεδίου επέκτασής της, η EGYPTAIR εγκαινιάζει επίσης υπηρεσίες σε νέους προορισμούς, όπως η Κινσάσα και το Δουβλίνο, και επαναλειτουργεί ορισμένους προορισμούς που έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας Covid-19, όπως η Αλγερία, η Βομβάη και η Μπανγκόκ.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εντός του αεροσκάφους από το άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα καμπίνας,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *