Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση για την Γονιμότητα.Στην ΧΕΝ Πειραιά

IMG_3750Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ώρα 7.00 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δρ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος με θέμα: «Διαφύλαξη γονιμότητας… ΜΟΔΑ ή ΑΝΑΓΚΗ;».

Μια πολύ καλά προετοιμασμένη εκδήλωση, λόγω και της μεγάλης σημασίας του θέματός της, που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και λόγω του εξαιρετικού ομιλητή, γνωστού ιατρού Δρ. Τζεφεράκου, προέδρου και του Καναλιού 1, 90,4 του Πειραιά, που έχει αναλώσει την ζωή του και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην γονιμότητα των γυναικών, βοηθώντας πολλές άτεκνες οικογένειες να φέρουν στον κόσμο παιδιά.

IMG_3769Είναι γεγονός πως η πατρίδα μας υποφέρει από την υπογεννητικότητα και πρέπει με κάθε θυσία να αυξηθούν οι γεννήσεις.

Με πολλά στοιχεία αλλά και συμβουλές ο κ. Τζεφεράκος μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η γονιμότητα και η τεκνοποιΐα είναι πλέον ένα εθνικό κεφάλαιο – πρόβλημα που πρέπει να στηριχθεί και να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ΧΕΝ Πειραιά για αυτή την ωραία ομιλία – εκδήλωση, που διοργάνωσε.

IMG_3766Μεταξύ των προσελθουσών κυριών και κυρίων, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Βουλευτή κ. Γιάννη Μελά, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Σαραντάκο, την Πρόεδρο της ΧΕΝ κ. Χριστίνα Κολοβού, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, επικεφαλής του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Επίτιμη Πρόεδρο κ. Τάνια Ξενακούδη, την Γενική Γραμματέα, την Ταμία, την Έφορο, κυρίες, Κική Φουστέρη, Βασιλική Μάκου, Λία Σοϊλεμέ, αντίστοιχα, τις κυρίες Ρεβέκκα Δημητριάδου, Αικατερίνη Κυριαζάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *