Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση “Καλό Καλοκαίρι” Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου

IMG_8035Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, ο Σύνδεσμος Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων διοργάνωσε συνεστίαστη βραδινή στο γνωστό κοσμικό κέντρο ΖΟΡΜΠΑΣ, στο υπέροχο Μικρολίμανο  με τον τίτλο “Καλό Καλοκαίρι”, για να δώσει και να πάρει ευχές από τα μέλη του για ένα καλό και ευχάριστο καλοκαίρι, με την λήξη της χειμερινής, δύσκολης, περιόδου, απολαμβάνοντας τα γευστικά φαγητά του κέντρου, την ωραία ζωντανή μουσική από τον Αντώνη Λαουτάρη και την παρέα του και την καλή εξυπηρέτηση από τη διεύθυνση του καταστήματος.

IMG_8045Χορός και κέφι μέχρι αργά από τις φίλες, τα μέλη και τους προσελθόντες που τίμησαν με αγάπη την εξαιρετική αυτή εκδήλωση.

Η Πρόεδρος κ. Μαρία Καλογεράκου, δραστήρια και φιλόξενη οικοδέσποινα, στα λίγα λόγια που ανάφερε, ευχαρίστησε τις κυρίες όλες, μέλη και μη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και για την όλη εν γένει παρουσία τους, στην επιτυχία των σκοπών και των δράσεων του συνδέσμου.

IMG_8029Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός άλλων και: ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Πειραιά π. Ιωάννης Παναγιώτου με τον εφημέριο του Ναού π. Φανούριο Κατσαρό, η υφυπουργός Εργασίας και Πρόνοιας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδη, ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Κωστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής κ. Νίκος Μανωλακος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, κ. Τζένη Μπαρμπαγιάννη, η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Λιτσα Σαρρή, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραά κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πειραιά και η πρώην Πρόεδρος κυρίες Μαρία Γκομούζα και Λίνα Βλάμμου, αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Εν Πειραιεί» κ. Κατερίνα Δουρέκα, η Γιατρός κ. Ασημίνα Γανωτοπούλου, η κ. Βάσω Γανωτοπούλου του Συλλόγου Διαβητικών, οι κυρίες και οι κύριοι, Φαίδρα Καραπαναγιώτη, Ευφροσύνη Γιαννιώτη, Θεοδώρα Κωστοπούλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννης Ηλίας, Σούλα Δρούγκα, και φυσικά τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι, που πάντα στηρίζουν με πολλή αγάπη, όλα τα χρόνια της διαδρομής, της παρουσίας, των δράσεων και των σκοπών του δραστήριου Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου.

Περάσαμε όλοι μαζί μια φανταστική και αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *