Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά..Συνάντηση προεδρείου με Πρόεδρο Ε.Ε. Πειραιά

εμπορικόςΙδιαίτερα εποικοδομητική και σε πολύ θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γ. Βουτσινά, στην οποία παρευρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΕΠ κ. Ν. Παπαγεωργίου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χ. Ντάφλος, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΠ κ. Π. Πολιτάκης, και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με την ανάγκη οικονομικής στήριξης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και ειδικότερα μέσω του προγράμματος επιχορήγησής τους από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της ύφεσης που απειλεί με λουκέτο πολλές επιχειρήσεις.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα τοπικού χαρακτήρα που απασχολούν την πόλη και συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, όπως η ανάγκη στήριξης και προβολής της πειραϊκής αγοράς, το διαχρονικό πρόβλημα του παρεμπορίου και η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισής του και άλλα τρέχοντα θέματα  που έχουν σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας αγοράς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *