Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.Συνάντηση προεδρείου με Διοικητή Τροχαίας

εμπορικόςΙδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά κ. Κ. Πετρόπουλο, στην οποία παρευρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μ. Χατζηιωάννου.

Στην ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, κυριάρχησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα, τα έργα για το τραμ και το μετρό, θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από δίκυκλα, η ανάγκη κατάργησης της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Γούναρη, η κυκλοφοριακή ασφυξία που προκαλείται στην είσοδο και έξοδο της πόλης, η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που αντιμετωπίζει η Τροχαία, η έλλειψη χώρων στάθμευσης που οδηγεί εν τέλει στην παράνομη στάθμευση και άλλα θέματα καθημερινότητας που αφορούν στο κυκλοφοριακό της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *