Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Αγίας Μαρίνας Καλλιπόλεως Πειραιά ΓΟΧ

DSC01570 Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, εόρταζε ο ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας Καλλιπόλεως Πειραιά ΓΟΧ. Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, στις 7μμ, τελέστηκε μέγας, αρχιερατικός, πανηγυρικός, εσπερινός με αρτοκλασία. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση.

 

DSC01574Κάθε χρόνο είμαστε παρόντες στην γιορτή της Αγίας, πάντα την παραμονή, το απόγευμα, για να παίρνουμε μέρος και στην ιερά περιφορά της Αγίας εικόνας της, η οποία λόγω της πανδημίας, πέρσι και φέτος δεν πραγματοποιήθηκε.

 

 

Με δάκρυα στα μάτια όλοι και με την ψυχή γεμάτη θεία αγάπη για την θαυματουργή μας Αγία, ανάβουμε το κεράκι μας και προσευχόμαστε να μας έχει καλά και να είμαστε πάντα παρόνDSC01577τες στην γιορτή της.

Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά και Σαλαμίνας κ. Γερόντιος, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Γέμισε ο Ναός μέσα και έξω, με όλες τις προφυλάξεις για την πανδημία, με πιστούς που με ευλάβεια παρακολούθησαν εσπερινό και αρτοκλασία. Μεταξύ των πιστών και ο ευλαβής, πρώην Πρόεδρος των Κιμωλιατών κ. Παναγιώτης Μπιλίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *