Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Αγίων Αναργύρων.Καλλιπόλεως Πειραιά

IMG_1097 Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, εόρταζε ο ιερός ναός Αγίων Αναργύρων Καλλιπόλεως, Πειραϊκής Πειραιά. Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 τελέστηκε μέγας, αρχιερατικός, πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τρίτη 1 Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ, τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6, μεθεόρτιος εσπερινός με παράκληση.

Προσήλθαμε την παραμονή της γιορτής, 31 Οκτωβρίου, το απόγευμα, για να ανάψουμε το κεράκι μας, να προσκυνήσουμε τα άγια λείψανα και να ζητήσουμε, μέσα απ’ την καρδιά μας, IMG_1111από τους Αγίους θαυματουργούς ιατρούς, ψυχών και σωμάτων, να είναι δίπλα μας και να δέονται για την υγεία και την πρόοδό μας.

Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της μητρόπολης.

Μεταξύ τωνIMG_1121 πιστών διακρίναμε εκτός άλλων και, τον Υπουργό κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Πολιτευτή κ. Πέτρο Μούγιο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, τον Πρόεδρο των Σικινιτών και πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, τις κυρίες και τους κυρίους, Κυριακή Σκρεπετού, Ζηνοβία Σιγάλα, Σάββα Παπαδόπουλο, Αργύρη Σταμάτη, Γρηγόρη Μιχαήλ.

Εξαιρετικός ο χορός των Ιεροψαλτών, με συμμετοχή των εξαιρέτων, ευλαβών και εναρέτων φίλων Σταμάτη Ρήτου, Παναγιώτη Μάλαγα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *