Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Γιάννη Κανατσέλη…Με φίλους, συγγενείς και αναγνώστες

IMG_8135Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, το βράδυ, στο γνωστό Εστιατόριο – Μεζεδοπωλείο ΟΛΥΜΠΙΑ, Αλκιβιάδου 117, Πειραιά, του Δημήτρη Βέργου, γιορτάσαμε όλοι μαζί την ονομαστική εορτή του Αρχισυντάκτη της Φωνής Γιάννη Κανατσέλη.

Φίλοι, αναγνώστες, συνεργάτες και συγγενείς, δώσαμε το παρών για να πούμε τα χρόνια πολλά και να τιμήσουμε τον δικό μας άνθρωπο.

IMG_8187Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Βέργο για την άψογη φιλοξενία του, τα εκλεκτά εδέσματα και το κεχριμπαρένιο κρασί που μας έφερε στο κέφι.

 

 

IMG_8152Τραγουδήσαμε, κόψαμε πίτα, ανταλλάξαμε ευχές για τη νέα χρονιά και αισθανθήκαμε μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια, που γνωρίζει να γιορτάζει, να τιμά και να σέβεται.

 

 

 

IMG_8109Ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθαν και τίμησαν τη γιορτή του Αρχισυντάκτη μας Γιάννη Κανατσέλη. Είναι μια μικρή ανταπόδοση της αγάπη που υπάρχει μεταξύ όλων μας και μας δένει ευχάριστα και όμορφα.

 

 

IMG_8105Καλή χρονιά σε όλους για την επόμενη περίοδο, που αν και δεν εμφανίζεται με τους καλύτερους οιωνούς, εμείς μπορούμε, ο ένας κοντά στον άλλο, να την φέρουμε στα μέτρα μας και να περάσουμε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *