Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Ευαγγελισμού Θεοτόκου .Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιά

IMG_2715Με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιά στις 24 και 25 Μαρτίου 2022.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 το βράδυ, στο Ναό για να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες του εσπερινού, της αρτοκλασίας και της περιφοράς της Ιεράς εικόνας και των τιμίων λειψάνων.

IMG_2602Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελο π. Νήφωνα, πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Η μπάντα του Δήμου Πειραιά και του λιμενικού σώματος απέδωσαν τιμές και συνόδεψαν την ιερά πομπή της περιφοράς.

Άγημα του Λιμενικού Σώματος σήκωσε τα ιερά στην περιφορά και βοήθησε ενεργά την ιερά πανήγυρη.

IMG_2706Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Υπουργό κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Βουλευτή κ. Νίκο Μανωλάκο, την πρώην Βουλευτή κ. Γεωργία Γεννιά, τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλη Τσιφάκη, την Πολιτευτή, πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μίνα Σαμαρά, την πρώην Πρόεδρο του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Λίνα Αθανασίου, τον Στοχαστή Δρ. Τάσο Μπούχλα, την Εικαστικό και μεγάλη ευεργέτρια της Πειραϊκής Εκκλησίας κ. Βίκυ Τατσοπούλου, τις κυρίες και τους κυρίους, Πέτρο Τζιά, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Κατερίνα Καραπιπέρη.

Ευχόμαστε η Παναγία να μας έχει καλά και να αξιωθούμε να είμαστε παρόντες και του χρόνου στην χάρη Της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *