Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Πειραιά

IMG_0649 Την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, εόρταζε ο ιερός ναός του Αγίου Διονυσίου Πειραιά. Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 6, τελέστηκε μέγας πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου το πρωΐ, ανήμερα της γιορτής, τελέστηκε πανηγυρική, αρχιερατική θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 5 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση.

Προσήλθαμε και μεις IMG_0659την παραμονή της γιορτής το απόγευμα, για να ανάψουμε το κεράκι μας, να λάβουμε μέρος στις ιερές ακολουθίες και να πάρουμε την ευλογία του μεγάλου μας και θαυματουργού Αγίου.

Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο π. Νήφωνα και πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πισIMG_0672τών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Στρατηγό της ΕΛΑΣ, Πολυτευτή κ. Πέτρο Μούγιο, τον Στοχαστή και Φιλόσοφο Δρ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες και τους κυρίους, Κατερίνα Καραπιπέρη, Ελένη Καβαλάκη, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, Θανάση Γαλάτη.

Ευχόμαστε ο Άγιος να μας έχει καλά και να είμαστε όλοι παρόντες και του χρόνου στην γιορτή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *