Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου

mol1-1024x575-1Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε το Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/2) από αγνώστους. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του ισογείου και πέταξαν στον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου βόμβες μολότοφ οι οποίες προκάλεσαν πυρκαγιά στο Δημοτολόγιο.

Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που συντονίζει η Ασφάλεια.

Επίσης, στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι και οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Δήμου, με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Την καταδίκη τους για την ενέργεια και την συμπαράστασή τους εξέφρασαν σύσσωμες οι Δημοτικές παρατάξεις της πόλης, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου, η οποία επισκέφθηκε το Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την ανοίκεια επίθεση στο Δημαρχείο της πόλης μας, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προσήνεια που χαρακτηρίζει την πόλη και τους κατοίκους της. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, με τη συνεργασία των αιρετών και των εργαζομένων του Δήμου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για την άμεση επέμβασή τους. Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας για την συγκινητική συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *