Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημέρα κατά του Διαβήτη..Στα μπλε το Πασαλιμάνι – Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο

IMG_2634Με το γαλάζιο του ουρανού, το διεθνές χρώμα του Διαβήτη, φωταγώγησε ο αγαπητός Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης,, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Συλλόγου Διαβητικών, το Ρολόι, στο γραφικό Πασαλιμάνι.

Με τη συμβολική φωταγώγηση ο Δήμος του Πειραιά και ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη του Πειραιά συμμετείχαν στον εορτασμό της Παγκλοσμιας Ημέρας, στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης, της αφύπνισης και της ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού έναντι της σύγχρονης πανδημίας, του Σακχαρώδη Διαβήτη και ταυτόχρονα το μήνυμα της εκπαίδευσης των πασχόντων και των επαγγελματιών υγείας με στόχο την προστασία του αύριο, όπως χαρακτηριστικά διαμIMG_2601 ηνύει η Διεθνής Ομοσπονδία Διαβήτη.

Η 14η Νοέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη! Μια συμβολική ημέρα που καθιερώθηκε με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Σ.Δ.!

Ταυτόχρονα ο Σύλλογος κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα, εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, με γνωστούς επιστήμονες, για να ενημερώσει τον κόσμο για την αξία της πρόληψης, της διατροφής και ότι έχει σχέση με αυτή την «γλυκιά» ασθένεια.

Την Εκδήλωση χαιρέτησαν: εκτός άλλων και, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, ο Υπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης.

Παρέστησαν, εκτός άλλων και, οι κ.κ. Πρόεδροι, Μαρία Καλογεράκου του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Χρήστος Μακρής της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, Αλέξανδρος Νανόπουλος, της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, Θανάσης Χρονόπουλος των Καλαβρυτινών, Λίνα Βλάμου του Σοροπτιμιστικού Ομίλου, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, οι κυρίες και οι κύριοι, Βάσω Γανωτοπούλου, Σοφία Συμεωνίδου, Νατάσσα Καμπόλη, Θόδωρος Σκορδίλης, Ντιάνα Μαντζαβίνου, Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *