Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «αύρα» μας

 

αύραΤι είναι η «αύρα» μας; Ένα αόρατο χρωματικό και πολυεπίπεδο ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας, λένε οι ειδικοί. Τα διαφορετικά της χρώματα θεωρείται πως παρέχουν σαφείς ενδείξεις για την καλή συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση.

Και ενώ δεν μπορούμε να τη δούμε, μπορούμε κάλλιστα να τη νιώσουμε. Σκεφτείτε πόσο θετικές και φιλικές δονήσεις εκπέμπουν ορισμένα άτομα πριν καν σας απευθύνουν ένα λόγο και πόσο κάποια άλλα σας ωθούν να απομακρυνθείτε. Η απάντηση πίσω από την αυθόρμητη αντίδρασή σας είναι… η «αύρα» τους.

Αναφορές για την αύρα υπάρχουν ακόμη από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων. Η αύρα αναλύεται ως ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε κάθε μόριο και διαγράφει τη μοναδική του ιστορία και σκοπό μέσω των κραδασμών που εκπέμπει και που δεν είναι εύκολα ορατοί στο ανθρώπινο μάτι. Κανείς μας δεν έχει συναίσθηση της ακτινοβολίας που εκπέμπει. Αυτές οι λεπτές υπεριώδεις ακτινοβολίες γίνονται αντιληπτές μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Γύρω στο 1949 έγινε εφικτό να φωτογραφηθεί η αύρα, χάρις στον S. Kirlian που στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει ηλεκτρόδια σε μηχανήματα ανίχνευσης ηλεκτρισμού διαπίστωσε πως εκπέμπονταν παράξενες ακτινοβολίες ορισμένων μορφών ενέργειας που μπορούσαν να αποτυπωθούν στο φωτογραφικό φακό.

Στα ζώα το χάρισμα αναγνώρισης της αύρας είναι πολύ διαδεδομένο γι’ αυτό και τα κατοικίδια νιώθουν τα συναισθήματα και τις προθέσεις των ανθρώπων που τα πλησιάζουν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, έχουμε επτά στρώσεις αύρας και κάθε μία από αυτές αντιπροσωπεύει κάτι το διαφορετικό. Η φυσική μας αύρα εκφράζει την φυσική μας κατάσταση, ενώ η συναισθηματική μας αύρα ανταποκρίνεται στα συναισθήματά μας και αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη διάθεση μας. Η εγκεφαλική μας αύρα έχει σχέση με τη λογική και τις σκέψεις μας. Η πνευματική μας αύρα έχει σχέση με την πνευματική μας υγεία και από αυτή πηγάζει η ικανότητα να αγαπάμε. Η αιθερική μας αύρα αντιπροσωπεύει τις ψυχικές μας ικανότητες και βοηθά στο να συνδεόμαστε με άτομα που έχουν παρόμοια αύρα και ενεργειακό πεδίο. H ουράνια αύρα μας εντοπίζεται στα όνειρα και την έμφυτη διαίσθησή μας, ενώ η τελευταία στρώση της αύρας μας σχετίζεται με την εναρμόνιση των υπολοίπων έξι και στην πραγματικότητα μάς καθοδηγεί στο μονοπάτι της ζωής.

Η αντίληψή μας για την αύρα διακρίνεται με διαφορετικά χρώματα, που σχετίζονται με τα επτά τσάκρα μας. Κόκκινο για τη σταθερότητα, πορτοκαλί για την ανεξαρτησία και το ρεαλισμό, κίτρινο για τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία, πράσινο ή ροζ για την καλοσύνη και την αγάπη, μπλε για το προαίσθημα και μωβ για τη διαίσθηση, ενώ το άσπρο σημαίνει κατανόηση ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι. Εάν η αύρα εκπέμπει μαύρο χρώμα σημαίνει πως υπάρχουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που στην πραγματικότητα μπλοκάρουν το ενεργειακό μας φορτίο.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα δωμάτιο με αγνώστους και αυθόρμητα θα πλησιάσετε προς τη μεριά κάποιου, θα ξέρετε πλέον πως ευθύνεται η αύρα σας που τον έχει αναγνωρίσει ενεργειακά πολύ πριν την λογική σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *