Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Παναγία Παμμακάριστος.Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή Ρέντη

DSC00340Ο πατήρ Ιωάννης, ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή στον Ρέντη, μας εκπλήσσει με το μεγάλο Χριστιανικό και Κοινωνικό του έργο.

Εφημέριος σε μια εκκλησία δύσκολης περιοχής, με λιγοστούς πιστούς και πολλές βιοτεχνικές και εμπορικές μονάδες, όχι μόνο καταφέρνει με τον γλυκό του τρόπο να φέρνει κοντά του ενορίτες και πιστούς, αλλά έχει και ένα μεγάλο έργο που παράγει.

Από την πρώτη στιγμή που διορίστηκε στον Άη Γιάννη, όχι μόνο τον ευπρέπισε, αλλά φρόντισε και για την αγιογράφησή, την συντήρηση και την επέκτασή του.

DSC00346Έτσι στον μέχρι πρότινος μικρό αύλιο χώρο του Ναού δημιούργησε ένα στεγασμένο τμήμα, ικανό να δεχτεί πολλούς  πιστούς, αγιογραφημένο και με καθίσματα για όλους.

Προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια η αγιογράφηση του χώρου από τον γνωστό αγιογράφο κ. Γιώργο Δασκαλόπουλο, είναι πράγματι κάτι που μας εντυπωσιάζει. Ιδιαίτερα η αγιογραφία της εικόνας της Παναγίας Παμμακαρίστου τοποθετημένης στο κέντρο για ευλογία όλων είναι κάτι που αξίζει να επισημανθεί και να τονιστεί.

DSC00347Συγχαρητήρια πατέρα Ιωάννη για το έργο σας και ευλογία στους δωρητές που το ενισχύουν για την αγάπη του Χριστού.

Η Παναγία Παμμακάριστος, που πλέον ευλογεί και τιμά το Ναό και την ενορία να μας σκεπάζει με την χάρη της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *