Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η τέχνη μένει ζωντανή»

Ευαγγελίστρια τέχνηΜουσικοθεατρικό δρώμενο στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Μία ιδιαίτερη παράσταση, με μουσικά και θεατρικά δρώμενα, θα παρουσιάσει η ομάδα «ΘΥΡΣΟΣ» με τον τίτλο «Η τέχνη μένει ζωντανή», στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 19.30, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Η χρονιά που μας πέρασε, ανάγκασε να κλείσουν οι πόρτες του πολιτισμού μας. Όμως. η τέχνη μένει ζωντανή, ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Γιατί, βοηθάει τον άνθρωπο να βρει τον δρόμο του και να εξαγνιστεί, να μην φοβάται, να ζήσει στον δρόμο της αγάπης και της ευδαιμονίας.

Το μήνυμα των συντελεστών της παράστασης, θέλει να καταδείξει την μεγάλη αλήθεια, ότι η τέχνη δεν πεθαίνει ποτέ. Καμία πανδημία δεν μπορεί ποτέ να τη νικήσει. Χωρίς τέχνη και πολιτισμό, ο κόσμος θα πάψει να ανασαίνει. Και όλοι μαζί θα κρατήσουμε την τέχνη ζωντανή.

Τα Κείμενα και η Σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Δημήτρη Κοντοδήμου. Συμμετέχουν οι Πάτροκλος Λεβαδίτης, Σάκης Θεοδώσης, Μαρίνα Κοντιζά, Βηθλεέμ Κοντιζά, Σωτηρία Κοντιζά.

Στο τραγούδι είναι η Ζαννέτα Καλοσκάμη, στο Πιάνο και το τραγούδι ο Ανδρέας Πριονάς.

Συμμετέχουν ακόμα οι Αγγελική Τσαπάρα, Μαρία Καλογήρου, Αγγελική Μανούσου, Κλεοπάτρα Βασιλείου, Ρούλα Χαραλαμπάκη, Νεκταρία Παναγιωτοπούλου, Σπύρος Κατσάρης.

Φώτο ευαγγελίστρια τέχνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *