Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιερό Ευχέλαιο – Πασχαλινή Αγορά. Στην ΧΕΝ Πειραιά

IMG_4308Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, πραγματοποιήθηκε η τέλεση του Ιερού Μυστηρίου του Ευχελαίου.

Μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων της ΧΕΝ, που παραβρέθηκαν για να λάβουν την ευλογία του Θεού, λίγες μέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα με τα Θεία Πάθη και την Ανάσταση.

Την Ιερά ακολουθία τέλεσε ο π. Ανδρέας Μαρκόπουλος, προϊστάμενος του ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πειραιά.

IMG_4309Η Πρόεδρος της ΧΕΝ κ. Χριστίνα Κολοβού, μας καλωσόρισε και μας ευχήθηκε τα καλύτερα για όλους εμάς και τις οικογένειές μας.

Μεταξύ των προσελθουσών κυριών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Γενική Γραμματέα, την Ταμία, και την Έφορο της ΧΕΝ κυρίες, Κική Φουστέρη, Βασιλική Μάκου, Λία Σοϊλεμέ, αντίστοιχα, την υπεύθυνη Μοντελίστ κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, τις κυρίες, Μπούτου, Κατερίνα Κυπραίου, Χριστίνα Παρίσογλου, Μάτα Νίκου.

Μετά το Ευχέλαιο, την ευλογία και τις πατρικές ευχές του π. Ανδρέα, αγοράσαμε πασχαλινά είδη, χειροποίητες λαμπάδες, σπιτικά κουλουράκια και γλυκά, από το πασχαλινό παζάρι της ΧΕΝ που είχε ετοιμαστεί στον ίδιο χώρο.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τις φίλες της ΧΕΝ Πειραιά να έχουν υγεία, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *