Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κονσέρτο jazz στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Ρεσιτάλ αξιώσεων

IMG_6943Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και του ανθρώπους του, με μεγάλη επιτυχία και πολλή φροντίδα, κέφι, μεράκι και διαθεση να αλλάξουν το βαρύ κλίμα της εσωστρέφειας, που έχει πέσει σαν δηλητηριώδες σύννεφο παντού, όπου έχει εξαπλωθεί ο «πολιτισμός» μας.

Μια σπουδαία μπάντα με πολύ άξιους τραγουδιστές και μουσικούς, έπαιξε αγαπημένες μελωδίες και τραγούδησαν όπως του Λούϊς Άμστονγκ, του Φράνκ Σινάτρα, γυρίζοντάς μας πίσω στην προ κορωνοϊού εποχή, έτσι για να σβήσουν κάπως οι κακές εντυπώσεις και ο φόβος της τελευταίας τριετίας.

Στον καιρό της πλήρους εμπορευματοποίησης των πάντων, της εκμετάλλευσης και αισχροκέρIMG_6922δειας, της κυριαρχίας των συμφερόντων, τέτοιες προσφορές προς την κοινωνία, όπως του Πειραϊκού Συνδέσμου, πρέπει να εκτιμώνται, να προβάλλονται και να αναγνωρίζονται με ευγνωμοσύνη, από όλους εμάς που έχουμε παρασυρθεί από αντίθετα ρεύματα.

Ειλικρινά ήταν κάτι το εντυπωσιακό και το ανεπανάληπτο, μπράβο στους μουσικούς, τους ευχαριστούμε πολύ: Νεφέλη Παπαναγή: τραγούδι, Γιώργο Πατσιώτη: Φωνή – Κιθάρα, Νίκο Χάλαρη: Πιάνο, Κώστα Πατσιώτη: Κοντραμπάσο, Στράτο Παπαϊωάννου: Τύμπανα, Κωστή Πολυδώρου: Σαξόφωνο, Κλέαρχο Χαλούλο: Φλάουτο. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Νίκος Χάλαρης.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου Βαγγέλη Καρλάφτη και τους συνεργάτες του, για την συναυλία αυτή μεγάλων αξιώσεων και για το κέρασμα, όλα δωρεάν.

Βαρβάρα Τσιάλτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *