Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοπή πίτας του Δημοσιογραφικού μας Σωματείου…Δήλωση Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

ΚΟΠΗ1Τον καίριο ρόλο των δημοσιογραφικών Ενώσεων στην ουσιαστική αλλά και δεοντολογική λειτουργία του Τύπου, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Σαββάκης και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κα Πέννυ Καλύβα.

Ο κ. Πατούλης με αφορμή τη συμπλήρωση 84 χρόνων ζωής της Ένωσης, εξήρε τη διαχρονική συμβολή της στη λειτουργία του έντυπου Τύπου και επισήμανε μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της Ένωσης για όσα έχετε επιτύχει προκειμένου ο τύπος που εκπροσωπείτε να λειτουργεί πιο παραγωγικά και πιο ωφέλιμα υπέρ των πολιτών. Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμα να επιτελείτε αυτό το σημαντικό έργο. Εμείς ως Περιφέρεια αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν οι άνθρωποι του Τύπου αλλά και τα συλλογικά τους όργανα, έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και να σας στηρίζουμε με συνέργειες και στοχευμένες κοινές δράσεις προς όφελος των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *