Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αγιασμό ξεκίνησε η ΧΕΝ Πειραιά Την χειμερινή περίοδο

IMG_9958Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, το απόγευμα στις 6:30, στην αίθουσα εκδηλώσεών της, Ηρώων Πολυτεχνείου 82 Πειραιά, η ΧΕΝ Πειραιά ξεκίνησε με αγιασμό τη νέα, χειμερινή της περίοδο.

Με όλους τους κανόνες για την υγεία σε εφαρμογή και με πολλές κυρίες και μέλη παρόντα, ο π. Ανδρέας Μαρκόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά, τέλεσε την ιερά ακολουθία του αγιασμού και απηύθυνε λόγια αγάπης και ευχές για καλή πορεία των εργασιών και υγεία.

Η πρόεδρος της ΧΕIMG_9954 Ν κ. Χριστίνα Κολοβού καλωσόρισε όλες τις προσελθούσες κυρίες και ευχήθηκε με την σειρά της για υγεία, ευτυχία και πρόοδο.

Μεταξύ των προσελθουσών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την επίτιμο πρόεδρο κ. Μαρία Κυριαζάκου, την πρώην Πρόεδρο κ. Τάνια Ξενακούδη, την Γενική Γραμματέα κ. Κυριακή Φουστέρη, την Έφορο κ. Ευαγγελία Σοϊλεμέ, το μέλος κ. Αικατερίνη Κυπραίου, την Μαέστρο και επικεφαλής της Χορωδίας κ. Δέσποινα Σκουλάξενου, την καθηγήτρια Ραπτικής, Μοντελίστ κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, τις κυρίες: Μπούτου, Ντιάνα Μαντζαβίνου, Δήμητρα Χριστιάνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *