Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Με αγιασμό ξεκίνησε ο Κύκλος Αγίας Γραφής στην Αγία Τριάδα Πειραιά

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, ώρα 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού, Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιά, τελέστηκε αγιασμός με την έναρξη των εργασιών της χειμερινής περιόδου, του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής.

Την Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Δανιήλ, υπεύθυνος ου προγράμματος και των ομιλιών του Κύκλου  της Αγίας γραφής, και για αυτή τη χειμερινή περίοδο, κατά την οποία θα γίνει προσέγγιση του “ΔEKAΛOΓOΥ”, δηλαδή των δέκα εντολ΄χν, όπως μας ενημέρωσε.

Με πολλούς πιστούς ξεκίνησε και αυτή τη χρονιά ο κύκλος της Αγίας Γραφής.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και τις κυρίες και τους κυρίους, Κατερίνα Καραπιπέρη, Στάθη Περιβολιώτη, Ιωάννα Χαχλάκη, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου, Κατερίνα Οικονομίδου.

Ευχόμαστε ο Κύκλος της Αγίας Γραφής να έχει και φέτος την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων και οι πιστοί να παίρνουν δύναμη και να ενισχύουν την πίστη τους.

Οι Δέκα εντολές, που θα αναλυθούν φέτος είναι κάτι που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σε βάθος, γιατί το νόημά τους δεν είναι απλό ή επιφανειακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *