Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Με αγιασμό ξεκίνησε ο Πειραϊκός Φάρος

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, ώρα 7μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, Πραξιτέλους 173, Πειραιά, το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό σωματείο «Ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΦΑΡΟΣ», τέλεσε αγιασμό με την έναρξη της χειμερινής περιόδου των εκδηλώσεών του.

Την Ιερά ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, βοηθούμενος από τον π. Βασίλειο του Αγίου Σπυρίδωνα και τον αρχιδιάκονο π. Σιλουανό.

Ακολούθησε ομιλία αγάπης του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, που ευχήθηκε στη διοίκηση και τα μέλη του Πειραϊκού Φάρου, να έχουν υγεία και να φροντίζουν πάντα την τροφή της ψυχής με εκδηλώσεις που την ωφελούν και την οδηγούν στο Θεό.

Μεταξύ των προσελθόντων που γέμισαν την φιλόξενη αίθουσα, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τις κυρίες και τους κυρίους: Ευάγγελο Πέππα, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Γιάννη και Μαρία Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Αδαμόπουλο, Ζέτα Κότσαρη, Δομινίκη Μανωλοπούλου, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου, Χριστίνα Τερζιάδου, Παναγιώτη και Δήμητρα Ψωμιάδη.

Ευχόμαστε και οι φετινές εργασίες του Πειραϊκού Φάρου να μας δίνουν ότι το καλύτερο. Ευχές πολλές και στην πρόεδρο κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου – Τζερμπίνου για αποκατάσταση της υγείας της και να τη δούμε σύντομα στις επάλξεις του Φάρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *