Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Να ενισχυθεί η αγορά του Πειραιά Να επιταχυνθεί η απονομή συντάξεων

μπουτσικάκηςΟ Βουλευτής Πειραιά κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» και στη δημοσιογράφο Λία Λάππα, στο Κανάλι 1 του Πειραιά, απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες μας με αφορμή το μερικό άνοιγμα της αγοράς: «Να δώσουμε μια ευκαιρία στην τοπική αγορά του Πειραιά και των νησιών! Να δώσουμε μια τόνωση ρευστότητας στις επιχειρήσεις, πηγαίνοντας και ψωνίζοντας στην τοπική αγορά»!

Σχετικά με το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων, ο κ. Μπουτσικάκης δήλωσε ότι η Κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής αναφέρθηκε ειδικότερα στην αδικαιολόγητη «δαιμονοποίηση» του ιδιωτικού τομέα που καλείται να συνδράμει στην ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών, όταν μάλιστα «δίνουμε κάθε μήνα τόσα χρήματα στις υπηρεσίες και δεν φέρνουν εις πέρας το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε, και έχουμε ανθρώπους που εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχουν πάρει τις συντάξεις τους»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *