Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Να ζήσεις γλυκιά μας Βασιλική – Κων/να

ασημίνα 2Γιάννη μου καλησπέρα! Από τα χθεσινά γενέθλια της μικρής σου στέλνω ένα κείμενο….

Στις 4 Ιουνίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 7μμ ,στην αίθουσα δεξιώσεων Blue Bay στα Βοτσαλάκια Καστέλλας Πειραιά γιορτάσαμε τα δεύτερα γενέθλια της Βασιλικής – Κωνσταντίνας, της γλυκιάς Βάνας μας.

Έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας: η μητέρα της, η αγαπημένη φίλη, γιατρός, παθολόγος – Διαβητολόγος, γνωστή στην Πειραϊκή κοινωνία Ασημίνα Γανωτοπούλου, ο παππούς της, ο πανταχού παρών Γιώργος, η γιαγιά της Βάσω, η ευαίσθητη Πειραιώτισσα της προσφοράς, οι αγαπημένοι της νονοί, Παναγιώτης, Μάρω και Αννούλα Κάσση και πολλά άλλα αγαπημένα πρόσωπα, που παραβρέθηκαν και έσβησαν το κεράκι της τούρτας που είχε θέμα την ΠΕΠΑ το γουρουνάκι!

Ευχές πολλές από καρδιάς στην μικρή Βανούλα. Να μεγαλώσει και να γίνει μια άξια Κυρία, Πειραιώτισσα που να την τιμούμε να μας αγαπά και να προσφέρει στην πόλη μας όπως η Μαμά, η Γιαγιά και ο Παππούς της.

Χρόνια πολλασημίνα 1 ά, καλά ευτυχισμένα με πολλά χαμόγελα στη ζωή της! Το γλέντι άρχισε μετά το φαγητό με τραγούδι και χορό μέχρι αργά μιας και ήταν ελεύθερη η μουσική μετά από τα δυο χρόνια της πανδημίας!

Να ζήσεις Βανίτσα, να τα χιλιάσεις και νάσαι πάντα ευτυχισμένη και τα ματάκια σου να λάμπουν από χαρά.

Ραντεβού του χρόνου με υγεία σε όλους μας και ιδιαίτερα στη Βανίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *