Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Βέβηλος & Anser στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

 

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗΜία από τις μεγαλύτερες hip hop συναυλίες της χρονιάς φιλοξενεί το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας το Σάββατο 26 Ιουνίου με τις μουσικές να παίζουν από τις 7.00 μ.μ από φίλους και καλεσμένους- έκπληξη. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6.30 μ.μ. Οι Βέβηλος & Anser θα ανέβουν στη σκηνή στις 8.45 και δηλώνουν αποφασισμένοι να μας ταρακουνήσουν. Δηλώνουν έτοιμοι να ενωθούν και πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους. Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με  σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

Η συναυλία αυτή είναι προσβάσιμη σε Άτομα με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Η πλατεία του θεάτρου θα διατεθεί αποκλειστικά σε  ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους) έτσι ώστε να υπενθυμίσουμε πως το hip hop είναι κάτι παραπάνω από μουσική. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι να στείλουνε e-mail στο info@actionesti.gr

Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 6.30, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
  • Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

 

Βέβηλος & Anser “Άμα ρωτήσουν που χάθηκα”

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (Μάνου Κατράκη & Κυράς της Ρω)

Σάββατο 26 Ιουνίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 6.30 μ.μ.

Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ. (live show από guests & friends)

                       8.45  Bέβηλος& Αnser

 

Τιμές εισιτηρίων:

Κερκίδες: 10€ προπώληση | 12€ ταμείο

Πλατεία: 12€ προπώληση | 15€ ταμείο

Οι συνοδοί των ΑΜεΑ θα εισέρχονται δωρεάν.

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/katrakeio/vevilos-anser/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *