Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΟΛΠ A.E.Δεξαμενισμός Αντιρρυπαντικού Σκάφους Λιμενικού

ΟΛΠ1Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ενέκρινε την πραγματοποίηση του δεξαμενισμού του Αντιρρυπαντικού Σκάφους ΠΛΣ-420 της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει να είναι αξιόμαχο επιχειρησιακά και να επιτελεί το σημαντικό του έργο στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Ο Deputy CEO της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Weng Lin επισκέφθηκε τον χώρο του δεξαμενισμού και κατά τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κ.κ. Διευθυντή Κλάδου Α΄ Υποναύαρχο Λ.Σ. Καραγεώργο Γεώργιο, Διευθυντή Κλάδου Β΄ Υποναύαρχο Λ.Σ. Τσελίκη Αλέξανδρο, παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ Σκανδάλη Γ., του Διευθυντή Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος Πλοιάρχου Λ.Σ. Μαραγκού Γ. και του Διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων Πλοιάρχου Λ.Σ. Κιάμου Φ., δήλωσε:

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προστασία του περιβάλλοντος και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε την απαλλαγή από κάθε δαπάνη του δεξαμενισμού του αντιρρυπαντικού πλοίου το οποίο συμβάλλει στην καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης με θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό όφελος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *