Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομιλία π. Μεθόδιου. Στη σύναξη Νέων Αγίας Τριάδας Πειραιά

IMG_6123Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ώρα 7μμ, στη σύναξη νέων που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, μίλησε ο γέροντας Μεθόδιος Κρητικός, ηγούμενος του ιερού ησυχαστηρίου Αναστάντος Χριστού Πειραιά για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Γέμισε η ευρύχωρη και φιλόξενη αίθουσα με πιστούς που προσήλθαν να ακούσουν τον π. Μεθόδιο, έναν από τους πλέον λαμπρούς ιερείς που διαθέτει η ορIMG_6118 θοδοξία μας γενικά.

Με παραδείγματα αλλά και με δυνατές αναλύσεις εδαφίων των Αγίων πατέρων, ο π. Μεθόδιος μας καθήλωσε και μας έκανε κοινωνούς της πίστης μας, δίνοντάς μας μια ακόμα δυνατή σπίθα για να πάρει φωτιά η καρδιά μας για τον Χριστό και να προσπαθήσουμε να πάμε κοντά του, να τον αγκαλιάσουμε και να του ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη για όλα όσα έχουμε πράξει.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τις κυρίες και τους κυρίους, Ιωάννα Χαχλάκη, Κυριακή Σοφικίτου, Ιάκωβο Καλογερόπουλο, Κατερίνα Οικονομίδου, Κατερίνα Καραπιπέρη, Λευτέρη και Μαρία Ζαχαρίου, Κατερίνα Μιχαλοπούλου, Ελένη Καβαλάκη, Στέλλα Αγατσίδη.

Την εκδήλωση έκλεισε η προϊσταμένη της σύναξης νέων κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον π. Μεθόδιο για την εμπνευσμένη ομιλία και την αγάπη του,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *