Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο γέροντας π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης Στον Πειραιά

IMG_6086Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ώρα 6μμ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά παραβρέθηκε και μίλησε ο γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ηγούμενος της ιεράς μονής της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος και πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μονής Φωκίδος

Το θέμα της ομιλίας του Αγίου Γέροντα, που τον ευλαβούμαστε όλοι ιδιαίτερα, ήταν για την Μεγάλη Σαρακοστή, το τι σημαίνει και πως εμείς πρέπει ναIMG_6082 την περνάμε για να μπορούμε να βρεθούμε στα δεξιά του Αναστάντος Χριστού και να μπούμε στην αιώνια βασιλεία Του, κάτι που πρέπει να είναι ο σκοπός και ο στόχος όλων μας.

Εξαιρετικός πάντοτε ο π. Μουλατσιώτης, ένας γνήσιος διάκονος του Κυρίου με μεγάλο έργο και δραστηριότητα που καθημερινά δίνει καρπούς.

Πειραιώτης γέννημα και θρέμμα ο π. Μουλατσιώτης, βρίσκεται πάντα κοντά μας και μας ευλογεί, τόσο  με την παρουσία του, όσο και με τα μεστά και θεόπνευστα λόγια και έργα του.

Μετά την ομιλία ο γέροντας μας έδωσε την ευλογία του και μας σταύρωσε όλους, έναν προς έναν, για υγεία και ζωή εν Χριστώ με σταυρό που είχε Τίμιο Ξύλο.

Ευχόμαστε η μεγάλη Σαρακοστή να δονήσει δυνατά τις καρδιές μας και να τις αφυπνίσει για να δουν τον σωστό δρόμο της Σωτηρίας.

Ευχαριστούμε τους Ιερείς του Ναού του Αγίου Κων/νου για την μεγάλη ευλογία της προσέλευσης του π. Νεκτάριου στον Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *