Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός..Έδωσε το παρών στα Θεοφάνεια

ΕΡΥΘΡΟΣ3`Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, μεριμνώντας για την ασφάλεια του κοινού και των κολυμβητών που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό.

Οι Ναυαγοσώστες του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από Πάτρα και Αθήνα με ναυαγοσωστικό σκάφος και το διασωστικό ρομπότ (EMILY) του Ε.Ε.Σ. παρείχαν υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Πειραιά. Ιδιαίτερα κολακευτικά και εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας για την παρουσία του διασωστικού σκάφους και των ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Σ, κ. Γεώργιος Σκούμας, μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά κ. Μάνο Κωνσταντινίδη, καθώς και τον Ταμία του Τμήματος κ. Πασχάλη Συρίγο, παρέστησαν στη Δοξολογία για την εορτή των Θεοφανείων στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος και εν συνεχεία στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *