Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμιο χάος.Μπορούμε να το σταματήσουμε

χάοςΤου φυσιοδίφη Νικήτα Δήμου

Οι Τάιμς του Λονδίνου πρόσφατα προειδοποίησαν ότι ο κίνδυνος αφανισμού από μια μη αποκρουσθείσα ηλιακή καταιγίδα (η οποία μπορεί να ανατινάξει όλα τα πυρηνικά εργοστάσια*) είναι ο πλέον σοβαρός και πρέπει κατά προτεραιότητα να τον αντιμετωπίσουμε, όταν μάλιστα το έχουμε ΟΡΙΑΚΑ αποφύγει 6 φορές ως τώρα.

Το BBC επίσης έχει προειδοποιήσει, όπως και πολλοί άλλοι φορείς, ότι δεν υπάρχει ακόμα πρόνοια για την αποτροπή τού αναμενόμενου παγκόσμιου μπλακάουτ, το οποίο, αν ο μη γένοιτο συμβεί, θα προκαλέσει την καταστροφή που προαναφέραμε για τις ηλιακές καταιγίδες.

Αναλόγως και ένας μεγάλος αστεροειδής, όπως ο αναμενόμενος Άποφις, λόγω του μεγάλου ηλεκτρικού του φορτίου, αν δεν αποκρουστεί έγκαιρα, θα εκραγεί, όπως εκείνοι το 1908 και 2013 πάνω από τη Σιβηρία, με ενδεχόμενο να προκαλέσει η έκρηξη αφανιστικό παγκόσμιο μπλακάουτ…

Στο μεταξύ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, που είναι υποψήφια για βραβείο Νόμπελ από το 2017, αλλά δεν μπορούν να προωθήσουν οι μοιρολατρικές γραφειοκρατίες, αν δεν επιμένουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ώσπου να ταρακουνηθούν, όπως έπαθαν με τα διαστημικά σκουπίδια που χτυπούν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πρόκειται για τις συγκρουόμενες δέσμες ισχυρών λέιζερ (υπάρχουν ήδη 30 σε διάφορες χώρες), οι οποίες δημιουργούν ηλεκτρικό σύννεφο πλάσματος, ικανό να διαλύσει ένα αντίστοιχο εισερχόμενο από τον Ήλιο, έναν αστεροειδή και, βέβαια, οποιοδήποτε διαστημικό σκουπίδι.

Ίσως αναρωτηθεί κάποιος γιατί δεν διαλύουν με αυτόν τον τρόπο τα διαστημικά σκουπίδια πριν χτυπήσουν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν πολλά τρωκτικά που προτιμούν  να ροκανίζουν αενάως κονδύλια, υποσχόμενα “λύση” και εξαπατώντας τους πολιτικούς με το επιχείρημα ότι αν οι λαοί δουν ότι υπάρχει τέτοια λύση, θα αρχίσουν εύλογα να ζητάνε και διάλυση των καταιγιδοφόρων νεφών, ώστε να αποτρέπονται  οι πλημμύρες, άρα θα φτάσουμε σύντομα σε συμφωνίες διεθνούς εκεχειρίας, για να συνεργάζονται απρόσκοπτα οι χώρες προς όφελος όλων.

Το 1983 ο γνωστότερος τότε αστροφυσικός Κ. Σάγκαν κατάφερε να διοργανώσει με άλλους αλτρουιστές τηλεδιάσκεψη Ν. Υόρκης-Μόσχας κατά των πυρηνικών όπλων, η οποία κατάφερε να οδηγήσει σε περιορισμό τους και ουσιαστικά αποκλεισμό αφανιστικού παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου (‪On the 8th Day http://www.youtube.com/watch?v=WCTKcd2Ko98).

Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ σήμερα να διοργανώσουμε τηλεδιάσκεψη για αποκλεισμό αφανιστικού παγκόσμιου μπλακάουτ!

Η Φωνή των Πειραιωτών πρωτοπόρησε στο ζήτημα αυτό και περιμένει τη βοήθειά σας για να υλοποιηθεί η αναγέννηση της ανθρωπότητας με αισιοδοξία!

*https://GlobalBlackoutPrevention1.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *